Destinasjonsutvikling

Klikk for stort bilde

Destinasjonsutvikling eller reisemålsutvikling dreier seg om et systematisk arbeid med å utvikle reiselivsprodukter på en destinasjon / reisemål. Det er en prosess som skjer i samarbeide mellom offentlige aktører og det private næringsliv. I tillegg involveres ofte aktører fra forskjellige sektorer for å belyse ulike aspekter på en destinasjon og å sikre at den beste løsning nås.

Nordland fylkeskommune kan være en samarbeidspartner i denne typen prosesser både for å fremskaffe økonomiske ressurser men også for å bidra med faglig ekspertise og råd i arbeidet. 

Klikk for stort bilde

Flybilde over Bodø
(09.06.2015)

  I Sverige har de testet ut og evaluert utvikling av "Hållbar Destinationsutveckling".

Uten navn.jpg
(13.11.2015)

Søknaden fra Nordland fylkeskommune og ni Europeiske partnere til Interreg Europa på prosjektet "Innovative Destinasjoner" er fortsatt med i kampen om støtte.

Elizabeth Becker2
(18.09.2018)

Første prosjektseminar om besøksforvaltning ble gjennomført i Svolvær den 11. og 12. september. På seminaret deltok det 85 deltagere fordelt på de to dagene av seminaret.

Innovative destinasjoner-arbeidsmøte
(08.05.2015)

Nordland fylkeskommune ønsker å samarbeide med regioner i Europa for å utvikle reiseliv- og opplevelsesnæringen i Nordland.

(18.09.2017)

Nordland fylkeskommune er glad for å kunne fortelle at Ann Heidi Hansen og Hanne Lykkja har takket ja til stillingene som henholdsvis prosjektleder og prosjektmedarbeider i pilotprosjektet om besøksforvaltning.

(08.03.2016)

Lofoten reiselivfagskole gjør seg klar for nytt studieår, med oppstart i august. Ti entusiastiske og fornøyde studenter er nå godt inne i sitt andre semester. 

Fant du det du lette etter?

Ansvarlig

Liv Rask Sørensen
Ass. nærings- og utviklingssjef