Arkivkataloger på arkivportalen.no

Arkivportalen tekst logo - Klikk for stort bildeStadig flere av Arkiv i Nordlands arkivkataloger er tilgjengelig via arkivportalen.no

Klikk for stort bildeArkiv i Nordlands arkivkataloger blir fortløpende lagt ut på www.arkivportalen.no etter at de er kvalitetssikret. Til nå er 581 av våre kataloger gjort tilgjengelig her. Arkivportalen ble lansert i 2010 som en felles publikumstjeneste på arkivfeltet. På nettstedet kan man finne fram til arkiver fra en rekke av landets arkivinstitusjoner.
 
I feltet oppe til venstre på nettstedets forside kan man skrive inn foretrukne søkeord. Arkivkataloger som inneholder søkeordet vil da dukke opp. Ved å velge ”Avansert søk”, kan man velge mellom en rekke alternativer for å avgrense søket. For eksempel kan søk avgrenses til en spesifikk oppbevaringsinstitusjon; som Arkiv i Nordland.
 
Hvis du ikke finner arkivet du leter etter på www.arkivportalen.no, så kan det likevel hende at vi har det hos oss. Ta gjerne kontakt med Arkiv i Nordland på telefon eller e-post.