Aktuelt IKAN
(30.04.2019)

25. og 26. april avholdte Arkiv i Nordland kontaktkonferansen 2019. Rundt 50 deltakere lyttet spent mens aktuelle tema tatt opp. Hvorfor ble Nordland det fylket med størst risiko for tap av dokumentasjon og hva kan gjøres for å forbedre situasjonen? Hva kan tap av dokumentasjon bety for enkeltpersoner? Disse var blant emnene som ble tatt opp. I tillegg til foredrag ble representantskapsmøtet avholdt og vi hadde en trivelig sammenkomst med middag på Hundholmen Brygghus der vi fikk mulighet å bli bedre kjent.

Takk for denne gang. Håper vi ses på Arkivlederseminaret til høsten.

 

Arkiver pakket på pall kjøres inn.
(22.03.2019)

Webseminarene i uke 12 tok for seg hva som er viktig å tenke på når man skal avlevere papirarkiv og rutinene som gjelder ved avlevering av såkalt personregistermateriale.

(14.02.2019)

Webseminaret 12.februar tok for seg arkivplan.no for 28 deltakere fra hele Nordland.

Seminaret tok for seg hvordan arkivplan.no fungerer, og hvordan en kommune kan sette opp sin egen arkivplan på nett-tjenesten. Kommunene må selv kontakte arkivplan.no for å få tilgang til tjenesten.

(25.01.2019)

Arkiv i Nordlands første webinar var et kurs i Offentleglova. Kurset tok for seg hva denne loven har å si for daglig arbeid i offentlig forvaltning. 

(25.01.2019)

24 januar holdt Arkiv i Nordland sitt aller første webinar via Skype. Tema var Offentleglova.
I alt 40 pc-er var koblet til webinaret. På flere steder satt flere sammen og hørte på foredraget, slik at det totalt deltok nærmere 50.

Fant du det du lette etter?