Aktuelt IKAN
(30.04.2019)

25. og 26. april avholdte Arkiv i Nordland kontaktkonferansen 2019. Rundt 50 deltakere lyttet spent mens aktuelle tema tatt opp. Hvorfor ble Nordland det fylket med størst risiko for tap av dokumentasjon og hva kan gjøres for å forbedre situasjonen? Hva kan tap av dokumentasjon bety for enkeltpersoner? Disse var blant emnene som ble tatt opp. I tillegg til foredrag ble representantskapsmøtet avholdt og vi hadde en trivelig sammenkomst med middag på Hundholmen Brygghus der vi fikk mulighet å bli bedre kjent.

Takk for denne gang. Håper vi ses på Arkivlederseminaret til høsten.

 

(14.02.2019)

Webseminaret 12.februar tok for seg arkivplan.no for 28 deltakere fra hele Nordland.

Seminaret tok for seg hvordan arkivplan.no fungerer, og hvordan en kommune kan sette opp sin egen arkivplan på nett-tjenesten. Kommunene må selv kontakte arkivplan.no for å få tilgang til tjenesten.

(25.01.2019)

Arkiv i Nordlands første webinar var et kurs i Offentleglova. Kurset tok for seg hva denne loven har å si for daglig arbeid i offentlig forvaltning. 

(25.01.2019)

24 januar holdt Arkiv i Nordland sitt aller første webinar via Skype. Tema var Offentleglova.
I alt 40 pc-er var koblet til webinaret. På flere steder satt flere sammen og hørte på foredraget, slik at det totalt deltok nærmere 50.

(15.01.2019)

Arkivverket gjennomfører årlig tilsyn i kommunenorge. Noen synes kanskje det høres skummelt ut å få tilsyn – mens andre gleder seg til at det blir satt fokus på arkivet og de arkivfaglige utfordringer kommunene har.

 

 

Fant du det du lette etter?