uordnet arkiv
(05.01.2017)

Arkiv må ordnes og katalogiseres for at man skal kunne finne tilbake til dokumenter senere. Dette gjelder både for private og for offentlige arkiv.
Hvis et arkiv er uordnet og kaotisk kan arkivet blir utilgjengelig og ubrukelig for publikum.

Arkiv i Nordland ordner og katalogiserer arkiv - ta kontakt om du ønsker et tilbud.

 

(04.01.2017)

På 1980-tallet var Bodø kjent for et usedvanlig rikt musikkmiljø. Nye talenter dukket opp og byen hadde en relativ stor eksport av profesjonelle musikere. Det byen manglet var et opptaksstudio, slik at musikerne kunne få muligheter til å spille inn musikk og skaffe seg kunnskap om denne delen av musikerfaget.

NKS logo
(30.11.2016)

En høstkveld i 1896 ble en av Norges første sanitetsforeninger stiftet, nærmere bestemt 30. november. Da møttes flere av Bodøs velstående kvinner med et mål om å starte en kvinnesanitetsforening i byen. Under ett år tidligere hadde Fredrikke Marie Kvam vært med og startet hovedforeningen Norske Kvinners Sanitetsforening. Hovedmålet med foreningen var å forestå utdanning av sykepleiere og bidrag til Hærens sanitet, i tilfelle arbeidet med unionsoppløsningen skulle lede til krigshandling. 

Gildeskålforeningens logo
(14.11.2016)

I september 2016 fikk Arkiv i Nordland privatarkivet etter utflytterforeningen "Gildeskålforeningen". Foreningen holdt til i Bodø og var for alle som følte en tilhørighet til Gildeskål og som bodde i Bodø. Foreningen har eksistert i 40 år, og arkivet består av møtebøker, foto, medlemslister og korrespondanse.

Rotary-arkiv
(09.09.2016)

 

Arkivene etter rotaryklubbene i Bodø er nå ferdig ordnet og katalogisert av Arkiv i Nordland (AiN). Materialet ble avlevert etter at de tre klubbene, Bodø Rotary, Bodø Øst Rotary og Bodø Mørkved Rotary ble slått sammen til en og samme klubb;  Bodø rotaryklubb, sommeren 2013. Etter dette er det to rotaryklubber igjen i Bodø: Bodø rotaryklubb og Bodø Sentrum rotaryklubb.

 

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering