Du er her:

Arkivledersamling 2018

Norges Bondelags årsmøte 1933 i Bodø. - Klikk for stort bildeVi inviterer til arkivledersamling 24.-25.oktober. Denne holdes på Skagen hotell i Bodø.

 

Samlingen er en årlig tradisjon som startet på begynnelsen av 2000-tallet. Målet med samlingen er at deltakerne i IKAN og fylkeskommunen skal møtes og få noen fine fagdager, knytte kontakter, diskutere fag og problemstillinger knyttet til fag og ledelsesrollen.

 

Årets seminar omhandler flere tema, blant annet: Ny betalingsmodell for IKAN, Kassasjonsplan og rapporten som kom fra Arkivverket om arkivforholdene i kommunesektoren. Foreleserne er både fra Arkiv i Nordland og eksternt. Det legges også opp til spørsmål og diskusjon i tilknytning til foredragene.

 

Det sosiale arrangementet på seminaret blir et besøk på Nordlandsmuseet der vi får en omvisning i nye lokaler og presentert deres nyproduserte utstilling. Etter dette møtes vi til felles middag i godt selskap på restauranten OHMA.

 

 

Link til påmeldingsskjema finner du her:

https://www.nfk.no/om-nordland-fylkeskommune/selvbetjening/kurs-og-konferanser/

(Navnet er Arkivlederkonferansen)

 

OBS! Vi har reservert et begrenset antall hotellrom. Svarfrist er 10.oktober for Skagen hotell og ankomstdag kl.18.00 på Scandic Bodø.

 

Foredragene:

 

Fant du det du lette etter?